Change your cover photo
Change your cover photo
50.000 km i verden på cykel. Boet hos knallertbande i San Francisco & blandt eksiltibetanere i Himalaya. Kriminalreporter i Bombay. Forfatter. Artikler fra 6 kontinenter.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

452
15 Feb 2011
Journalist, forfatter & foredragsholder
+1 415 806 8161

Har siden min første cykeltur alene på langs af Andesbjergene som 20-årig trampet omtrent 50.000 kilometer rundt om i verden på cykel - ikke mindst for at komme tæt på folk i andre dele af verden.

Udover adskillige ture i Himalaya, Karakoram-, Hindu Kush- og Andesbjergene har jeg bl.a cyklet fra Kina til Danmark, på langs af Mellem- og Sydamerika, i Mellemøsten, Nordamerika og Centralasien.

Har krydset nogle af klodens højeste bjergpas og verdens tørreste ørken i cykelsadlen. Er blevet holdt op med maskingevær i Iran, tabte 25 % af min kropsvægt i Tibet (senere arresteret af det kinesiske sikkerhedspoliti for ulovlig indtrængen), blevet bidt af abe i Nepal, cyklet gennem minefelter i Tadsjikistan, har overnattet hos bjergbønder i Bolivia, nomader i Kirgisistan, bevæbnede Jihad-sympatisører i Pakistan, jesus-fanatikere i Guatemala, i canadiske trailerparks, på politistationer i Panama og ofte i mit telt, hvor end mørket er faldet på.

Siden 2011 bosat i USA; bl.a. i Colorado, Californien og på en ranch i Arizonas Sonora-ørken.

Forfatter til bøgerne 'På drømmenes afveje i USA - En road book' og 'Farvel Tibet - På sporet af et tabt land

Jeg er chefredaktør på magasinet Opdag Verden

Har tidligere arbejdet som kriminalreporter for den indiske avis Mid Day i Bombay og hos Turen Går Til i Politikens Hus.